Blogger Widgets
balkanfcbm -Ticker:+++ Odlicni Götze zabio dva gola u debiju za Bayern +++ Guardiola: "Još uvijek nismo na 100 posto +++ Robben: "Napredovaćemo iz dana u dan" +++ Mandžukićev menadžer:"Mario je sretan i ostaje u Bayernu" +++ Sammer:"Bayern želi pet naslova" +++ Riberyu pokradeni glasovi sa društvene mreze Twitter +++

4. ruj 2013.

DFB dodijelio Juppu Heynckesu medalju za "fair-play"

Jupp Heynckes, 68-godišnji njemački nogometni trener, dobio je u utorak vrijednu nagradu, medalju Fair-playja od strane DFB-a (Njemački nogometni savez)...

Podsjećamo da je Heynckes prošle sezone nogometaše minhenskog Bayerna vodio do sjajnog uspjeha, do tri naslova pobjednika: u Bundesligi, u DFB Pokalu, te u Ligi prvaka.

Već ranije je, pak, najavio odlazak s trenerske dužnosti na kraju sezone, a zamijenio ga je nekadašnji strateg Barcelone Josep Guardiola.

- Heynckes nije samo sjajan trener već je i iznimna osoba. Poštuje sve suparnike i pravi je primjer sportske osobe s fair-play osjećajem - rekao je predsjednik tamošnjeg saveza Wolfgang Nirsbah, te je dodao:

- Nije Bayern samo osvojio tri značajna pokala prošle sezone, već je promovirao poštenu igru. To je i Heynckesova zasluga, te nogomet treba više ljudi kao što je on.

Nema komentara:

Objavi komentar

Blogger Widgets