Blogger Widgets
balkanfcbm -Ticker:+++ Odlicni Götze zabio dva gola u debiju za Bayern +++ Guardiola: "Još uvijek nismo na 100 posto +++ Robben: "Napredovaćemo iz dana u dan" +++ Mandžukićev menadžer:"Mario je sretan i ostaje u Bayernu" +++ Sammer:"Bayern želi pet naslova" +++ Riberyu pokradeni glasovi sa društvene mreze Twitter +++

21. svi 2013.

Mogu li Real i Bayern ovo nadmašiti? Spursi nude Baleu 200.000 funti tjedno

U Tottenhamu su spremni probiti sve platežne granice kako bi u svojim redovima zadržali najboljeg nogometaša Garetha Balea i sljedeće sezone, navode otočki mediji...

Nakon sezone u kojoj je zabio 26 golova "spursi" si ne mogu priuštiti njegov odlazak. Bale je već najplaćeniji igrač Tottenhama sa 100.000 funti tjedno, ali navodno je uprava spremila ponudu "tešku" skoro 200.000 funti tjedno.

Ukoliko se tako nešto stvarno i dogodi Bale bi ušao u uzak krug najplaćenijih premierligaških igrača poput Yaye Tourea, Waynea Rooneyja ili Robina van Persieja.

Neuspjeh Tottenhama u osiguravanju nastupa u Ligi prvaka prošle sezone nije promijenio stav predsjednika Daniela Levyja, koji svim silama nastoji zadržati Balea, posebice nakon što je prošlog ljeta ostao bez Luka Modrića.

Hoće li u tome i uspjeti i odhrvati se bogatim ponudama "udvarača" poput Real Madrida i Bayerna ostaje za vidjeti, ali aktualni ugovor brzonogog Velšanina veže do 2016. godine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Blogger Widgets